Dnes odvezeny obě lavice i větrný rukáv

IMG_20151218_103026Ahoj všichni, dnes z letiště odvezeny lavice i rukáv k zazimování k Radkovi, kterému patří díky za úschovu.

Rovněž děkuji tchánovi Pepovi, který se mi nabídl s odvozem. Co mě mrzí je, že nikdo za celou dobu „dejme tomu i při vysedávání Ufíka“ neprojeví sebemenší zájem o odvoz či dovoz lavic. Však on to někdo udělá! Dobře se to létá na posečeném letišti, když je si i na co sednout! Bývaly doby, kdy se na schůzkách řešily i věci kolem letiště. Zkuste o tom přes zimu popřemýšlet, díky.

 

  • IMG_20151218_101901
  • IMG_20151218_102945
This entry was posted in Údržba. Bookmark the permalink.

5 Responses to Dnes odvezeny obě lavice i větrný rukáv

  1. Jakub Hrádek says:

    Ahojte,

    děkujeme za přípravu letiště na zimu, které je bezpochyb potřebné.
    Jak vím, tak posledních asi pět (Na čtyřech kromě poslední jsem byl) účastí posezení U Fíka nebylo „povinné“, kde by se rozhodovaly důležité věci. Jsme členy letiště zhruba 3 roky a nikdy nebyl problém s domluvením „oficiální“ schůze, kde se tyto a podobné věci řešili. Mimo jiné na těchto schůzích byla účast vždy hojná – nestačil nám kolikrát jeden velký stůl, na rozdíl od posledních posezení, kde se akorát sejdeme u jednoho stolu .
    Další věc je, že pokud se taková akce jako tato bude konat, bylo by dobré, aby se to napsalo na web (jako například „Hraběpárty“) a zájemci s výpomocí se určitě najdou, jak tomu vždycky bylo.
    Poslední věc, co bych chtěl zmínit je, že mě mrzí rozpory na našem letišti v posledních měsících a byl bych moc rád, kdybychom se všichni sešli a dohodli se pravidla/poplatky a další věci pro nadcházející rok, abychom si ho užili aspoň tak, jako ten letošní.

    Děkujeme

    „Hrádci“

  2. mti says:

    Dik Leosu. Se stydim, jestli to pomuze. 🙂 Skoda, ze’s to u toho Ufika nerekl, kdyz’s tam byl taky. Ne kazdemu prijde pocasi vyslovne spatne, aby tam pytel pocitove prekazel. Ale jestli bylo potreba to odvezt v tydnu a za svetla… to moc lidi nestiha. 🙁

  3. Honza says:

    Myslím,že to Kuba tak nějak vystihl… Je asi pravda,že se o uklízení lavic se nejspíš nikdo nezajímal,ale vše je o domluvě.
    Přeju všem pěkné prožití svátku Vánočních a hlavně klid a mír 🙂

  4. Leoš says:

    Marťo, chlapi, pocitově by tam všechno mohlo zůstat i celou zimu, ale za dva roky by se to rozpadlo. Všichni víme, co dokáže voda a mráz. O všechno je potřeba se náležitě starat, aby to co nejdéle vydrželo. Podívejte se kolem sebe, z většiny zahrad už je dávno vše zazimováno, schováno, teda komu to není úplně lhostejné. Nechci ale zacházet do detailů, ani nikomu nic vyčítat!
    Já jsem spíš myslel větší iniciativu Vás, kteří chodíte na letiště pravidelně. Letiště je společné a je všech, ale není přece třeba čekat, až mě někdo o něco požádá! Já časově na letiště nestíhám, byl jsem létat letos jednou, ale brigádně jsem byl již 3krát! Spíš je to k zamyšlení nás všech do dalších let, ne jen klábosení u piva ( či kofoly) 🙂

    Přeji všem klidné prožití vánočních svátků a úspěšný, nejen modelářský Nový rok 2016!!! Letu zdar!

  5. Luboš says:

    Tak naši meteorologové údajně předpovídají, že bude teplo do března a pak se začne oteplovat… 🙂
    Pak bych chtěl poděkovat za možné využití modelářského letiště a doufám, že v roce 2016 bude více času.
    Taky přeji všem krásné svátky vánoční, pod stromkem třeba nějaké nové éro, a vše nej do Nového roku 2016.

Comments are closed.