Pozvánka na Buřtpárty….

Sluchajte…. loni se toho moc nestihlo a letos to taky začalo trochu divně…. ale… v hospodě se usneslo, že 13.6 uděláme Buřtpárty.

Představa je tedy tradiční… pokud nám to úředník nebo počasí nezkomplikuje, slezeme se v sobotu toho 13. června na letišti a pokecáme, poléceme, pocochceme….

V rámci dodržování štíhlé postavy (ehm) sme tentokrát (neradi a vyjímečně!) dali košem Hladišogulášu,  protože pokud ten se objeví na scéně, buřta už moc „normálních“ lidí nezvládne. 🙂 (příště to můžeme prohodit … a silácké řeči o tom „příště“ byly taky…) Buřty se pokusíme zajistit opět od Košařů. Má-li s tím někdo problém (hovězí dieta?), ať si přinese svoje. Oheň by měl být nestranný i k opečené řepě. 🙂 (pokud někdo hodlá přivézt celou školku, ať nahlásí předem počty, jinak s tím není problém)
(jinak hodlám zajistit chleba, hořčicu, oharky, birela, nějaké vody…. jestli je nějaký spec. požadavek, napište si…)

Letadlo povinné není, samozřejmě, ale jinak jaké uznáte za vhodné ke stavu dráhy, rukou, hlavy, počasí… . Bude-li projeven výslovný zájem, přitlačím EGEho nebo Easystara s učiteložákem, kdyby to chtěl někdo vyzkoušet bez většího rizika.

Sraz je sice opět „jak kdo přileze“, ale jestli bude pofukovat, ráno fouká většinou míň… 😛 (budu se snažit tam mezi 9-10 být…. ) Pokud někdo pozvete přespolní, buďte tam raději taky… ať se necítí blbě. 🙂

S ohledem na situaci si raději zajistěte vlastní hygienické potřeby podle situace. Vzhledem k tomu, že zatím není dokašláno, nikdo neví, jak se to bude vyvíjet.

Případný oznam o zrušení bude taky tu, tak občas nakukněte.

A v rámci obzvláště odvážných siláckých řečí těsně před zavíračkou se mluvilo aj o Lavočce…se uvidí.

This entry was posted in Domluva na letani. Bookmark the permalink.

3 Responses to Pozvánka na Buřtpárty….

  1. Milan says:

    Kluci jedni boubelatí, vypadá to nějak blbě s počasím na Sobotu.

    • mti says:

      Noo…. proc blbe? Na chmi (stav ve ctvrtek v poledne) slibuji vodu zatim az nekdy mezi 5-6… to je skoro cely den pouzitelny…. 🙂

  2. babča Vti says:

    špekouni jsou v ledničce a těší se na vás:)

Comments are closed.