Otvírání nebe Žabárna 4.5.2013

IMG_7043Drazí modeláři a ostatní nadšenci.

Chci Vás všechny pozvat na otvírání nebe pořádané na modelářské ploše Žabárna ,v sobotu 4.května 2013 od 9.00 hodin. Vemte svůj model, dobrou náladu ,nějakou dobrotu na opekání a přijďte si zalítat a užít hezký den na naši modelářskou plochu .

This entry was posted in Akce, Informační. Bookmark the permalink.

21 Responses to Otvírání nebe Žabárna 4.5.2013

  1. mti says:

    „Zase“ otvirani? Sem se byl podivat v sobotu vecer v Holesove a nebe tam vypadalo porad stejne… lecu tak nejak celorocne, tak pro to asi nemam cit. 😀

    Ale slezt bysme se mohli, to jo. 🙂

  2. Jirka Rusek says:

    Super nápad,Holešov mi nevyšel,ale tady určitě přijedu. Je možné dovést i drahou polovičku a potomstvo? Nebo je to jen pánská jízda. J.

    • mti says:

      Co vim, tak nikdy nebyl pribuznym vstup zakazan… spis se vetsinou nudili a proto je tam nevidame tak casto.

      Pripadne, pokud to budu vedet dopredu, muze se do vzduchu podivat i neplavec. Mam 2 radia + kabel. 🙂 (jen ES neni napipan na druhem radiu, tak bych to rad vedel predem…ovsem je to mod1)

  3. Jirka says:

    Ahoj , jj vem neni problem .

  4. Radim Ptáček says:

    Do prčic a já jedu zrovna v tu sobotu na turnaj. To mám ale pech. Tak si to pořádně užijte. Snad mi to vyjde od středy do pátku se na letiště aspoň podívat.

    • mti says:

      Ti tam nechame odlozeny spekacek (z opalene lithiovky) a kus vyskovky pod tim vetrnym pytlem, aby Ti to nebylo lito. 😛

  5. jarda says:

    Co tam bude hořet, pro ty špekáčky?

    • mti says:

      Jirka psal, ze mu mas vzit nejakou dobrotu na opekani. O tom, ze tam bude neco horet, tam neni ani slovo. 😀

      Teda … seriozne to nevim, pockej si na fundovanejsi odpoved… ja jen doslovne interpretuji text. 🙂 Pravdou je, ze necim si ten pekny den, ktery slibuje, budeme muset udelat, kdyz bude „nahodou“ prset.

  6. jarda says:

    „opékání“ to snad říká vše!?

  7. miki says:

    Jardo mám pocit, že pokud si budeme chtít zalítat, tak jistota bude Holešov. Nevím jestli ta pozvánka není jako obvykle jen pro členy klubu… 🙂

    • mti says:

      S tim zaletanim … mi osobne je to treba jedno (upadnu leckde), jen mam strach, ze se bude startovat (sikovnejsi i pristavat, ostatni do pole) z cesty… ne konkretne Holesovaci, ale vsichni bez plovaku. 🙁 (ale ma foukat priblizne sever, tak to snad nebude tak hrozne. :-/ )

      A jestli chces… zkus pouzit tlacitko „reply“ u prispevku na ktery reagujes. Zaradi se to pak i spravne jako odpoved a ne nove vlakno. 🙂 (plati vseobecne)

  8. standa says:

    Kdo má styky s tím nahoře,ať domluví počasí!!!!!

    • mti says:

      no… v sobotu uz prset nema (alespon ne tak moc)… jen to bude asi porad mokre 🙁
      (Pisu to na zaklade toho, co slibuji lidi na chmi. S temi „nahore“ nejak nemam vztahy, delaji si co chteji a nenechaji si do toho kecat. 🙂 )

  9. standa says:

    Uplatit Svatého Petra,snad to v této republice bude možné.

    • mti says:

      hm, dobre… nevite nekdo, co pije? :-/

      Podle chmi to zatim porad vypada, ze to dnes konci…. takze pokud se zitra sejdeme postat nad louzi, nebudem potrebovat plastenky, postaci gumaky. 🙂

  10. Jirka Rusek says:

    Asi před pul hodkou jsem lel přes letiště a vypadá to fakt na ty starty z cesty. Tráva je vysoká. J.

    • mti says:

      Radek to puvodne planoval pojezdit trakturkem ve ctvrtek, bo driv nemel cas… jenze v servisu mu rekli, ze lodni sroub je na sekacce blbost… 🙁

  11. Jirka says:

    Ahoj vsichni , tak nevim jak to provedem asi to odlozime na dalsi vikend? Dneska se to taky nedalo posekat ,mluvil jsem s Radkem jeste je moznost posekat to zitra dopoledne a litat az odpoledne , pokud nebude uz prset tak to snad obeschne .

    • mti says:

      Prset uz by (moc) nemelo. (pry) Napsal’s v „9:00“, tak se s tim budeme muset poprat. Je mozne, ze tam proste par lidi prijde uz rano (s modelem, dobrou naladou atd.) a bude se divat, jak vyhanime zaby. 😀

Comments are closed.