Pozvánka na Buřtpárty…

IMG_1167Vážení, už dlouho sme se neviděli, tak padl návrh uspořádat další buřtpátry. Kdo máte čas, chuť, možnost, přijďte si polétat, pokecat…. akce bude tuto sobotu, 5.7.

Předpokládaný slez je někdy 9-10, ale kdo přijde dřív nebo pozděj… jeho věc. Program, jako obvykle, není nijak stanoven, léce se s čím kdo má. Kdo nemá, musí si něco vyptat… (ES. a 2 rádia pro bezpečné seznamování s létáním beru)

Jirka bere požářiště. Buřtů (tradiční Košař) zajistím množství obvyklé. Možná by pomohlo, kdyby ste dali vědět, kdo se ukáže…. 🙂   Kdo si chce mermomocí hlodat něco jiného, má možnost. Honza Hladiš se v nedělu, asi rozdováděný ze záběhu motoru :-D, nechal slyšet, že by šel i guláš…. byl by zájem?

Vzhledem k tomu, že se větší jarní schuza nějak 🙄 nestihla, asi se pár věcí probere na místě. Není to povinné…. kdo nepříjde, tomu hlavu neutrhnem…. leda až ho příště chytnem. 😛 V každém případě pomlouvání nepřítomných je již tradiční záležitost.

Stejně dle tradic zůstáva i povolení žen a dětí…. když nebudou z nudy zastavovat vrtule rukama.

Počasí není zajištěné. Vůbec. Ale slezeme se určitě. Takže podle okolností si vemte  do kapsy pár kousků uhlí a mrkev na nos….  nebo gumáky a lodičku. 🙂 No… v přípaďe extra hnusnéo počasí budou případné změny uvedeny. 🙂

Světlo je dlouho, a po setmění se mohou provozovat odolnější stroje…. že…. tak si na nedělní ráno nic neplánujte.  😀

This entry was posted in Domluva na letani. Bookmark the permalink.

6 Responses to Pozvánka na Buřtpárty…

  1. Radim Ptáček says:

    Tož, to bych mohl ženu ušetřit od vaření oběda 😀 Zajedem na letiště na guláš 😀

  2. Radim Ptáček says:

    Neee se ZOO ja nemám nic do činění 🙂 A brát celou rodinu asi taky ne 🙂 Hlavně, že budu moct přijít já 🙂

  3. Milan Matějka says:

    Tak v sobotu to zase nedám. Já se těch lítacích buřtů snad nedočkám 🙂 Užijte si to kluci aj za mně a hlavně to nikdo nerozflákejte.

  4. David V. says:

    Já to bohužel taky nedám, jedu na čundr..:-)

Comments are closed.