A ve čtvrtek se to mělo sejít na letišti…

Doneslo se mi, že se na Nový rok domluvili, že se ve čtvrtek sejdou na letišti… prý spousta lidí, navíc bylo krásně…  tak to ve mne tak hrozně hlodalo, až sem nakonec obětoval půl dne dovolené a v 13:20 skočil do autobusu směr dom….

No idylka. Z (vyhřátého) autobusu krásný výhled… ve Fryštáku sem šel zrovna pro auto, byly mi i baterky natlučeny… komfort. Zavolal sem Jirkovi, že kdyby bral příbuzné, že aj Easystara můžu vzít…. prý nejde, že mu volal Mirek, že je u nás strašná mlha… no…. trochu byla, ale nic hrozného. Obvinil sem Mirka, jakožto rybáře, že přehání, doházel věci do auta a vyrazil…. hm. Už fabrický kopec byl teda horší, příjezd k Žabárně mírně zastřen a na letišti bylo vidět tak zhruba od jednoho klacka ke druhému… 🙂 Pofukovalo lehce od Holešova a tlačilo to k nám další zásoby.

No, dobře. Na Proximu to nebylo. Sviňolet fungoval, ale po chvilce sem měl pocit, že mám ukrutně nevyvážený pohon… gecl sem s tím a vztekle okopal asi půlcentimetrové „sloty“ po celé náběžce vrtule… mlha malinko namrzala….potvora. Startů bylo několik, vše bez potíží. Sice nebylo vidět daleko, ale zase mi aspoň nesvítilo do tlamy slunko a mohl sem létat kdekoliv (když to nebylo daleko :mrgreen: ).

Na chvilku se ukázal i Mirek. V autě měl i paní, které zřejmě jel ukázat, proč sedí doma a není na letišti, když se tak těšil…. 😀

No… takže ano, polétal sem… aj dobře. Nic sem nerozbil. A nebýt toho, že se tou dobou byla Monika projít k chatkám za Skalkou a už od půlky louky jí tam krásně svítilo slunko… 🙂

  • zm.IMG_20200102_144614
  • zm.IMG_20200102_144625
  • zm.IMG_20200102_144641
  • zm.IMG_20200102_144931
  • Sedmikráska....
  • Zadní klacek vidět byl, mobil to už zvládal hůř...chce to víc snahy. :)
This entry was posted in Provoz na letišti. Bookmark the permalink.

1 Response to A ve čtvrtek se to mělo sejít na letišti…

  1. AN says:

    Také jsem dostal info o polétaní na Žabárně. Ve 13,30 jsem vyrazil ze Zlína – jasná obloha. Před Fryštákem již mlha. Nevzdal jsem to. Na letišti mlha – od jedné tyče sotva vidět druhou. Po chvíli jsem rezibnoval. Zas tak velký absťák nemám. Za zadkem jsem do Zlína přitáhl mlhu.

Comments are closed.