Pozvánka na Buřtpárty…

Když sme se tak pěkně na Žabě potkali, bylo taky řečeno, že by „se“ mohla udělat aj Buřtpárty…. předběžně 18.června v případě použitelného počasa.


Plán je tradiční. Sejít se. Polétat, pokecat, potkat se, ponadávat si, zasmát se, pomluvit nepřítomné ….co komu libo. 🙂

Obvyklý sraz býval někdy mezi 9-10 ráno, oheň až se „chce“… asi to dopadne podobně. Dopoledne „ráno“ bývá „obvykle“ míň větrné než kolem poledne, ale zase tam o něco nadšeněj svítí do xichtu.

Pokusím se zajistit buřt, chleba, hořčicu…. kofolu/minerálky a nejspíš aj basu birela, ale ta, pokud se nevypije, bude rozdělena na místě pod pohrůžkou násilí, bo mladý už je plnoletý a hubu si umývat nechce, natož birelem. :mrgreen: … poslední várka tam ležela dost dlouho. V případě extra žízně se pořád dá „někam“ zajet a přivézt. 🙂 (připomínky k nákupu možno hlásit, dolním si)

Veřejnosti se v účasti bránit nebude, pokud se bude chovat slušně a nebude šlapat po letadlech a unavených pilotech. Nemáme dostatečný prostor na oddělení lidí a techniky, takže ohledy na bezpečnost každý za sebe.

Pokud by hrozilo počasí výslovně nejedlé/nelétatelné, bude info o zrušení/odložení taky zde.

This entry was posted in Domluva na letani. Bookmark the permalink.

2 Responses to Pozvánka na Buřtpárty…

  1. mti says:

    Tak bylo „doporuceno“ pripomenout, ze na letisti nejsou lavky… takze neco na sezeni, pokud potrebujete, si vemte vlastni….

    A jako bonus je pry malinko rozkopano kolem Zabarny, takze je rozumnejsi jet pres Lukovecek….

  2. babča Vti says:

    příjemně tam s vámi bylo, díky:)

Comments are closed.