hm… všeho moc škodí… aj té mlhy.

DSC_0247Všude pěkně enom na letišti mlha… nebo jak se to říká…

Doma sem přes ulicu viděl, takže když mi přišla sms, že jdou létat… nehádal sem se. No… na letišti mlha parádní. 🙁 Dohled tak na půl dráhy. ES bylo jediné, co se tam dalo provozovat. Vypadalo to spíš jak upoutanec než rc. David sice zkusil zalétnout Houbovova Fokkera ci co to bylo, ale na velké polétání to nebylo. Než sem vytáhl foťák, akci ukončil. 🙁

Jirka sice mobilem zkusil fotit ES, ale skoro nebylo co.

A přitom stačilo asi jen pár metrů a mohlo být krásně. Nad hlavou nám někde přelétal ULL… jen nevíme jak/kam sedal, ale to je asi jeho věc. Výhled mohl mít parádní (dokud mu jel motor). Na Marušce (Troják) podle kamery bylo jasno.

Jako „bonus“ je zdokumentován alespoň stav plochy, co nám tam dárečci nadělali někdy v pátek. (když sem byl v pátek večer kolem 8 létat, už to bylo) A nejsme prý sami, kdo byl pocťěn. 🙁  Pokud byste náhodou věděli, kdo to byl, zkuste se ho prosím zeptat „proč“. Nějak sme to nevydedukovali. Ale opatrně, ať ho nerozrušíte.

  • DSC_0243
  • DSC_0244
  • DSC_0247
  • DSC_0241
  • DSC_0242
This entry was posted in Provoz na letišti. Bookmark the permalink.

1 Response to hm… všeho moc škodí… aj té mlhy.

  1. Leoš says:

    Pokud by náhodou někdo někoho viděl, že jezdí po dráze a nechává nám tam krásný obraz pneumatik, napište mi, nebo zavolejte jakýkoli popis. Kdyby se podařilo, já už to s ním proberu, díky.

Comments are closed.