No… a co takhle buřtpárty?

DSC_0908Už sme dlouho neudělali buřtpárty… takže sme se dnes „oficiálně“ usnesli, že v nedělu by to mohlo jít. Kdo chcete, dojděte.

Proběhla porada a hlavní věc, co sme vyřešili je, že se slezeme zase. 🙂 Konkrétně 13.04, v nedělu na letišti, kdo máte zájem a čas, dojděte. Plán je slézt se někdy mezi 9-10 dopoledne (případně jak kdo stihne během dne, oheň stejně nebudeme dělat hned od rána) a houfně zabzučet, případně lehce zavrčet, pokecat, a obzvláště  tradičně pomluvit nepřítomné. :mrgreen: (Jardu, samozřejmě, pomluvíme i kdyby byl přítomen. … já jen ať se nemusí zase ptát zvlášť. 😛 )

Jirka přislíbil dřevo a převozné požářiště, buřty se pokusíme zajistit opět u Košařa. Kdo si chcete péct svoje, máte možnost. Plán je vzít basu birela a nějakou kofolu. Jestli máte někdo možnost, ujměte se, prosím, počasí, ať se tam nebrodíme ve vodě. 🙄

V sobotu mají plánovanou akci Holešováci, tak sme to nechtěli komplikovat….

Pokud budou nějaké další připomínky nebo dotazy, sem s nima. (Easystara na zapůjčení pro ještě-ne-létače beru jen na vyžádání předem. 🙂 )

This entry was posted in Domluva na letani. Bookmark the permalink.

4 Responses to No… a co takhle buřtpárty?

  1. Zbyněk Hrádek st. says:

    Předpověď na něděli je lepší než na sobotu 🙂

    • mti says:

      Pocasi si predpovedi necte, takze plastenky jeste nezahazovat. Zejmena jestli tu budou pobihat nejake bourky, tak se predpoved trefi tak pul hodiny zpetne, dopredu obcas vubec. 🙂

  2. jarda says:

    Je to ofic. akce, no jestli se může tuto neděli i s motoráky jako má Radek, Pavel nebo já?

Comments are closed.